Grymt Armpass

Körde Armar Igår! Blev ett riktigt dunder pass,Grymt bra kontakt och styrka.
Hålt igen på armarna bra länge nu för dom växer snabbare än de andra på kroppen,men nu när jag bara ska bygga och inte tävla på nått år så kör vi fullt ös på dem igen Yeah.
Slänger med en bild som är ca 1,5 vecka gammal,efter förra armpasset


GOD JUL PÅ ER ALLA!



Blev ett fint axelpass idag med David (Tungviktsjunior) som var på besök trevligt
Styrkan börja smyga sig tillbaka börjat kunna reppa på 130 i axel pressar  med stång igen de känns skitbra,sen kontakten i axlarna var underbar. Vikten har ökat endel sen tävlingen ligger på runt 110  och formen är helt okey så de känns fint. Ska bjuda på lite bilder om ett litet tag tänkte jag.
Julafton imorn, inget man direkt kan tro.Blir ett Bröst pass imorn på morgonen sen bär de av till Syrran och fira jul med massa god mat, ska bli skoj se vad man kommer väga sen haha
God Jul på er!   see you later

"det går bra nu"

Kan ju lugnt säga att träna med mat i magen är fantastiskt.. Har så bra pass nu när dieten är över. Träningsvärken är inte nådig. fy satan! Nu vet jag varför jag valt det här livet, det är underbart!


Känner att det är rätt tid för mig att utnyttja läget, har aldrig riktgt kört stenhårt efter nån tävlingen direkt..
Utan tagit vila o låtit kroppen återhämta sig och bara träna lätt men nu är de annat..

Nu vill ja bara växa o växa och utnyttja att det både känns och går bra!


Tänkte träna ryggen idag..
slänger upp lite  gamla bilder



MER BILDER

Länkar här till lite mer och bättre bilder på mig från fitnessfestivalen.

http://www.vegafoto.se/fitnessfestivalen2008/151.martin.persson/


Fitnessfestivalen 2008


Nu Har man hunnit smälta helgens besvikelse lite. Var i min absolut bästa form någonsin denna helgen, snäppet bättre på lördagen sen var de saker som gick lite fel och jag börja stressa och oroa mig , så blev spänd i kroppen och fick svårt o spänna musklerna som ja brukar. 

Men endå så var jag mkt besviken att jag inte kom till final,elle ska man säga fick chans av dommarna  att vissa i särbedömningarna att jag till hörde finalfältet,vilket jag aldrig fick, trots jag blev 7a och 6 bästa till final, tråkigt som fan när folk man slår får chansen och inte en själv, skandal i mina ögon.
Men annars var jag jättenöjd med helgen många som var där o stötta och heja på mig, släkt och nära vänner.
Så nu kommer jag ta ett break från tävlandet på ett bra tag och komma extremt förbättrad till nästa gång jag går upp på  scenen.




Nu drar vi till gbg och vissar var skånska stålet finns

Nu sitter man och förbereder sista sakerna,sen bär de av till gbg,allt går enligt planerat så ser väldigt mkt fram emot helgen och specielt söndagen!!hoppas kunna uppdatera er med nån lite bild strax innan tävlingen. See you In gothenburg

Onsdag: 4 days out Lucia Pro

Tredje dagen på tömningen och känner mig hyffsat alert i kroppen,så bara o köra fullt ut nu dom sista dagrna på tömningen.Nu bär de iväg till gymmet för armar och mage och cardio och lite försikitgt solning,har en ny vit plätt på "kroppen" som måste få lite färg =). Imorn blir de packning för hela slanten och gå igenom allt man ska ha med sig så inte glömmer nått viktigt,sen på fredag morgon bär de av till Göteborg.Laddad till tusen nu vill bara upp på scenen och få min revanch.Kommer göra allt jag kan för komma i mitt livs form denna gången och inte strula till de med dumheter som jag allltid lyckas göra när e dags för tävla,men som sagt man lär sig av sina misstag.

December Cupen

Slarvat lite med uppdatering här,inte haft så mkt lust och skriva här förrän nu,Men nu är de fullt järn till Lucia på söndag,
Blev  3 i -100 på Dc vilket ja långt ifrån är nöjd med, då Formen inte var den alls jag hade hoppas på,men var som sagt en uppvärmning och meningen var att prova nya saker till denna tävlingen, som sen vissade sig inte funka alls bra.
Så nu blir de att Ladda om till söndag, och den hårda riktiga tömningen började idag=)

RSS 2.0