Fredag kväll!

Nu siter man här och fyller på lite för morgondagen, ska snart äta upp de som e kvar av min familjepizza,dukitg torr i munnen nu, kan se vatten framför mig,kommer drömma om 1L  isvatten med citron i haha=)
Var som sagt och vägde in mig idag,vikten blev 96 tills slut efter pissat endel var runt 98 när drog hemifrån, så blev lite överraskad. Men vikten spelar ingen roll hellre torrare och sen kunna fylla på max på det.
Var som sagt tom o lite yr när vägde in så la inte nån större uppmärksamhet till motståndarna,men ska bli extra skoj möta super trevliga Eddie=)  Lets eat and be thirsty

Fredag Invägning

Ja då var det fredag och enbart 1 dag kvar till tävlingen,ikväll är de invägning på Star hotell i Lund som gäller.
Formen känns bra,man blir aldrig nöjd,men det går på rätt spår de som är det  viktigaste.
Nu bär de av och handla upp halva naturapoteket,då resten  här hemma är jätteförskylda och vore lite katastrof och bli sjuk nu 1 dag innan.Sen blir de och handla all tävlingsmat,riskkakor och sånt trevligt.
See You later

3 Days out December Cupen

Nu börjar de verkligen dra ihopp sig till första tävlingen bara 3 dagar kvar, och enormt taggad för komma ut på scenen och vissa vad jag går för (mångaaa timmars slit bakom förutom gymmet då) och finns 2 personer som verkligen ställt upp för mig och tagit väldigt mkt av sin tid för enbart mig, som jag vägrar och svika ,utan dom hade jag aldrig kunnat vissa upp det som kommer. Nu blir de massa äggvita och nån gula tillsammans med protein drink och massa cashew nötter,sen bär de ut på en liten cardio runda. See you later


Tisdag

Idag har de blivit mycket förberedelser för tävlingen,med rakning av hela kroppen vilken tar en jäkla tid och massa kraft,specielt när man ligger relativt lågt på maten och mesta energin kommer från fettet vilket jag ej är van vid,kör för de mesta alltid mycket kolisar.
Blev bröst på gymmet idag,kändes väldigt bra länge sen ja kände mig så stark,och endå halv tömmer man sig nu.
Blev lite snedbänk i smith stega mig sakta uppåt från 50 kilo upp till 130-140 som mest där de blev runt 10 reps på högsta vikterna. lite sned hantlar där stega mig upp från 36 till 52 och reppade en massa. lite flyes med hantlar och lite olika special övnbing i cabelcross efter det. Passet Kändes väldigt bra och fick fin fyllighet i brösten på köpet med.

bilder

lite pics från kvällens träningspass.



Måndag

Ännu en helvetes natt utan sömn och upp på toa var 20 minut,och vakna helt utorkad och vimsig.
Var bara fylla på med Frukost sen blev de lätt  intensivt benpass på 45min,därefter bar de direkt till Massören
hem och fylla på lite sen gymmet igen ,mage och lite cardio och snacka lite skit med my Big Bro Jimmy Jönsson.
Direkt efter blev det att dra till Conny för 1.5h poseringsträning.
Skönt att allt snart är över så man slipper stressa framför allt med formen,tar mkt på psyket att hela tiden jämföra hur man såg ut för nån timme sen mm.
Ska försöka och bjuda på nån liten sneak peak bild i dagarna.
Nu blir de sängen och försöka få sig lite sömn


Söndag 23 nov

Natten har varit katastrof, inte mkt sömn där inte, vakna och mådde illa hela tiden och var allmänt groggy.
Blev endel mat igår, men fick lugna mig lite för att kroppen inte skulle få för stor chock så här nära inpå tävling.

Idag har de blivit enbart posering och lätt cardio, då jag kände att jag var tvungen vila kropppen från gymmet hela helgen
men blir en lätt promenad ikväll ute i snöstormen.





Favorit Dagen

Idag är de favoritdagen på veckan nu på dieten,då det är lördag och ätardag och man får äta allt gott man i vanliga fall ej får.
Värsta Snökaoset här i Skåne nu,så nu gäller de vara försiktig när man är ute och går så man ej drar på nån sträckning eller skada vilket är lätt hänt med en isbana och gå på.
Träningsfri dag idag,blir lite släkt middag och lite sånt trevlig istället.
Nä nu dags o begee sig ut i snön och handla lite gott att äta,så man kan utnyttja sin fyllledag till max.

Fredag

Snart dax för lite träning.. Blir rygg på gymmet idag och sedan vidare för lite poseringsträning. Jag känner mig lite trött men det är bara att bita ihop.. 
Får ju snart äta lite gott,  för i morgon har jag ätardag.
<- 30 sep 08

Bröst och poserings träning



Idag var de Bröst på shemat,men kör enbart på känsla o lätta vikter nu när kroppen är väldigt trött och sliten.

Passet gick helt okey,strävar inte efter köra ut muskeln alls nu utan som sagt känsla bara så jag inte bränner ut mig nu när de bara är ca 2 v kvar tilll huvudmålet.


Sen efter träningen bar de av till mr C  för hård posering i ca 2 timmar.
Som avslutning på monster passet blev det promenad hem på 30 min!
och nu sitter man här hungrig o med enormt sug på allt gott man får äta på lördag.





Välkommen till min nya blogg!

 

En del konstiga saker gör man ibland när man är hungrig. Det är fullt normalt! Nästan lika normalt som att jag skulle skaffa mig en blogg eller något annat otippat. 

 

Så vi får se nu om jag kommer kunna hålla igång den här med täta inlägg och annat som hör till.. 

 

 Nu är det ju iaf inte många dagar kvar nu till decembercupen, som blir en bra uppvärmning. Den långa dieten börjar kännas av ganska mycket och det ska bli så skönt när det är över sen. Tänker mest på mat nu och skallen är inte riktigt med alla gånger. hehe! 

 

 

 


RSS 2.0