December Cupen

Slarvat lite med uppdatering här,inte haft så mkt lust och skriva här förrän nu,Men nu är de fullt järn till Lucia på söndag,
Blev  3 i -100 på Dc vilket ja långt ifrån är nöjd med, då Formen inte var den alls jag hade hoppas på,men var som sagt en uppvärmning och meningen var att prova nya saker till denna tävlingen, som sen vissade sig inte funka alls bra.
Så nu blir de att Ladda om till söndag, och den hårda riktiga tömningen började idag=)

Kommentarer
Postat av: Filip

Glömde skriva namn på förra kommentaren.

Ska upp till lucia också så då får man se dig igen då ju. hoppas du är mer nöjd efter det än vad du verkade vara nu haha. men som jag skrev moståndarna var ju som sagt inte dåliga på Dc.

har du någon mail eller något annat sätt man kan kontakta dig skulle vilja fråga dig lite saker om du har lust att hjälpa till en grym junior som du är. förstår du har mycke stå i nu o att det kan vara tungt o så men efter lucia och så så kanske du kunde svarat på lite frågor och tips.

Ha det bra!

2008-12-01 @ 19:17:22
Postat av: Jonas Ohlsson

Tjenare!



Oavsett resultat så tyckte jag du var riktigt jävla grym i lördags... Jag hörde om din laddning innan finalen, hur funkade det för dig? Har själv haft problem med laddningen under mina tävlingar, har ingen coach att vända mig till så får testa mig fram helt enkelt... Kolla gärna in min färska blogg iaf! :)



Ha det bra, ses kanske på ff?

/Fjunior Jonas

2008-12-01 @ 19:49:48
URL: http://metrobloggen.se/jonasohlsson
Postat av: Martin

Filip: Denna gången känns allt betydligt bättre då jag vågar satsa allt utan paja för nått,till dc formtoppa jag inte, då jag kände att kunde bli sämre till denna helgen på Lucian då.

Du kan maila mig på Theblade85[email protected] så svarar jag dig när allt lugnat ner sig efter tävlingarna

2008-12-04 @ 17:25:20
Postat av: martin

Jonas tack, testade göra lite pizza laddning dagen innan tävlingen ej innan final,men de gick åt skogen,pajade formen en hel del tyvärr så de gör jag inte om.Har själv aldrig riktgt lyckas pricka formen som jag vill till tävling än,tar tid och lära sig.

ska checka in din blogg

2008-12-04 @ 17:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0